Menu

Content Creëren

Content creatie is de dienst waarmee je jouw volgers naar je toe trekt, inspireert en aanzet tot actie.

WeProfile weet jouw persoonlijke verhaal op een leuke en afwisselende manier naar buiten te brengen. Waardoor je al snel zal merken dat er meer betrokkenheid ontstaat onder de volgers. Leuke content lokt interactie uit zodat je continu met jouw eigen community de dialoog aan kunt gaan.

Jouw boodschap bij jouw doelgroep? Dat is waar wij voor staan. 9,6 miljoen Nederlandse mensen op facebook! Jij wilt toch ook dat zij horen wat jij te vermelden hebt?

Een bericht plaatsen kan iedereen, er is echter een groot verschil tussen lukraak wat plaatsen en strategische content. Strategische content bestaat uit een juiste combinatie van storytelling, amusement en informatie. Het kan een kijkje achter de schermen geven en creëert zo een stukje sociale interactie. Het is dan een kwestie van tijd tot dat niet alleen jouw fanbase en interactie in stijgende lijn zullen toenemen maar ook jouw omzet positief wordt beïnvloed.

De timing is enorm van belang: wanneer is jouw doelgroep online? Wanneer zijn zij het meest actief? Juist op deze tijdstippen is het zaak jouw boodschap naar buiten te brengen. WeProfile helpt jou hierbij.

content-creeren

De creatie van de content is het meest relevant. Op dit vliegensvlugge medium wil jij boven alle andere uitsteken en je onderscheiden van de concurrenten. WeProfile zorgt ervoor dat jij de juiste boodschap naar buiten draagt zodat de dialoog kan beginnen. Samen zoeken wij uit wat er speelt in de hoofd van jouw volger.

De frequentie is van groot belang: zolang ze aan je denken zullen ze over je praten. Daarom adviseren wij altijd vier berichten in de week te posten. WeProfile is jouw persoonlijke gids en zal je hierin begeleiden dan wel ontzorgen.

Wil jij ook meer halen uit je social media? WeProfile helpt jou deze groei te realiseren!

Neem contact op