Menu

Social Advertising

Social Advertising is het nieuwe adverteren

Er is een tijdperk aangebroken waarin je gemakkelijker, gerichter en goedkoper doelgroep kan bereiken.Of het nu draait om meer websiteclicks, volgers, naamsbekendheid of directe sales: via social media is het allemaal mogelijk.

WeProfile zet zichzelf in voor haar klanten door maximaal resultaat te behalen tegen minimale kosten. Middels goed uitgedachte advertentie campagnes en deze gedurende de looptijd te testen zijn jouw doelstellingen binnen handbereik zijn.

Facebook is zo ingericht dat iedere doelgroep voor jou bereikbaar is. Naast Facebook’s slimme profielen en ‘lookalike audiences’ kan je zelfs eigen data profielen inladen zodat ook jouw huidige klant getarget worden met de social media campagnes.

adsss

Waarom social advertising?

Omdat facebook gebruik maakt van zeer gedetailleerde profielen van haar gebruikers is het mogelijk heel gericht te segmenteren voor jouw advertising campagnes. Hierdoor zul je ten aller tijden, in tegenstelling tot ouderwetse vormen van marketing, heel gericht bij jouw doelgroep in beeld treden. Kortom het met hagel schieten is verleden tijd en geen enkele euro zal verloren gaan. De ondernemer in ten aller tijden de baas over de investering. De kunst is advertentie campagnes eerst te testen en te monitoren en dan het beoogde budget pas te plaatsen op de best lopende advertentie campagne. Je kan advertentie campagnes instellen op loopduur en budgetteren naar eigen wensen.

content-social-ads

De mogelijkheden van social advertising

De mogelijkheden van Facebook adverteren zijn eindeloos. Welke vorm van advertising voor jou het meeste rendement oplevert is, is afhankelijk van jouw doelstellingen. Een groot voordeel is dat één campagnetype een andere campagnetype niet uitsluit. Zodoende kun je ook eventueel één of meerdere Facebook campagnes tegelijkertijd laten lopen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden van social advertising:

Wil jij ook meer halen uit je social media? WeProfile helpt jou deze groei te realiseren!

Neem contact op